♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...

28 Aralık 2008 Pazar

Yeniden MERHABA !…

Yeniden MERHABA !…

Birçok arkadaşımızın bildiği gibi eşim ( Gittiklerimden – Seyyah - ) kalp rahatsızlığı olan ve kalp pili desteği ile yaşamını sürdürenlerden biri.

Yaklaşık 1,5 ay kadar önce hafta sonu gece yarısı ani bir kalp spazmı ile ortaya çıkan tablo hafta başında iş yerinde de tekrarlanıp, ondan sonraki günlerde de benzeri atakların takip etmesi ile sağlığı açısından oldukça sıkıntılı ve zor durumlar yaşadık. Zaman içinde çeşitli müdahaleler ve ilaç değişimi ve destekleri ile bugüne kadar geldik.

Şimdi önceki günlere göre çok daha iyi olmasına rağmen uzun süreli hareketlerde çabuk yoruluyor ve sıkıntılı anlar yaşıyor. Bu arada da durumuna üzülmemle bende ani tansiyon yükselmesi ile rahatsızlanınca durum katmerlendi !... Bu nedenle her ikimizde sayfalarımıza uğrayamaz ve güncelleyemez olduk.

İnşallah kısa zamanda sağlığımızın daha da iyiye gitmesi ile çok özlediğimiz blog sayfaları dostları arasına dönüp paylaşımlarımıza devam etmeye çalışacağız.

Bu arada çeşitli şekillerde bizlere ulaşan dostların gösterdiği yakınlık ve geçmiş olsun dileklerine içten ailecek çok teşekkür ediyor ve hepinize sağlık içinde nice yıllar diliyoruz.

Bu vesile ile şimdiden tüm gönül dostlarımızın yeni yılını kutluyor, Allah’tan hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Hastalarımıza şifa, yakınlarına sabırlar niyaz ediyoruz. Hepimize, Ülkemiz’e, tüm Dünya’ya daha güzel günler ve yaşam getirmesini temenni ediyoruz.

7 Aralık 2008 Pazar

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.....

Evinizin neşeli, sağlığınız yerinde, sevdiklerinizin yanınızda olduğu mutlu bayramlar geçirmeniz dileği ile...
Bayramız kutlu olsun…
Seyyah & Soframdan


Host unlimited photos at slide.com for FREE!