Antakya usulü taze börülce (Libye)
Bu kadar yer dolaştık, sadece gezmedik tabi. Gittiğimiz yerlerde yeni tarifler, yeni tadlar da aldık. Antakya'da Libye denilen genelde ise taze börülce olarak bilinen fasulye cinsi bir yaz sebzesiniz de tarifini sizlerle paylaşmak istedik.
♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...
SEYYAH & SOFRAM...
16 Nisan 2007 Pazartesi
Antakya usulü taze börülce (Libye)
Etiketler:
Antakya Mutfağı,
SEBZE YEMEKLERİ
Gönderen
SOFRAM
zaman:
15:04
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder