Et Haşlama
Ben burada ölçü vermedim, istediğiniz miktarda kemikli ete, arzunuza göre malzeme ekleyebilirsiniz. Biz soğanı çok sevdiğimiz için ben bolca kullandım. Siz sevmiyorsanız, bunları koymayabilirsiniz.
Malzemeler:
Kemikli et
Arpacık soğan
Patates
Tane karabiber, tuz
Yapılışı:
Etinizi iyice yıkayıp, üzerine çıkacak kadar su da ilave edip, ağzını kapatın ve ateşe oturtun. Etin rengi değiştikten sonra diğer malzemeleri de ekleyin ve pişmeye bırakın.
Et iyice pişene kadar kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra servis tabağına alıp, pilav, turşu, yoğurt eşliğinde servis yapabilirsiniz. Suyunu da daha sonra pilav, çorba yapımında kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...
SEYYAH & SOFRAM...
8 Şubat 2008 Cuma
Et Haşlama
Etiketler: Et Tavuk ve Balık Gönderen SOFRAM zaman: 07:44
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
16 yorum:
canikom ellerine sağlık.......ne deyimki olmadı bu meret :(((( sevgilerimle öpüyorum
Canim,
etin son haline bittim resmen, harika bir sekilde suyunuda degerlendirmissin, ellerine saglik canimcim, hersey harika olmus.
Annem bu sekliyle corba olarak yapiyor, o da güzel oluyor.
Sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum ve öpüyorum..
NOT: Elda icin söyledigin güzel sözler icin de ayrica tesekkürler..
selamm ablacımm ellerine sağlıkkkk...hayırlı cumalar olsun
canim benim ellerine saglik et haslama çok guzel gorunuyor ama boyle haslamali da ben pek sevmiyorum, ama çok guzel yapmissin her zaman ki gibi, senin kadar olmasada tatliyi yaptim ve biraktigin o guzel yorumun içinde çok sagol ablam, seni kocaman optum ve hayirli cumalar dilerim, optum.
selamlar canim,
haslanmis etin süper olmus, yanina salata, tursu biber, pilav ohhh ohhh...
ne diyeyim artik keyf sizde :))
ellerine ve yüregine saglik,
afiyet bal seker olsun hehe :))
bende soagni cok severim, tam benlik yemek yaptin... eee ben bugün sana bi geleiym, sasirma kapida durursam bak haber verdim önceden :))
hadi hayirli cumalar dilerim sana ve ailene...
güzel ve sevgi dolu hafta sonularida dilerim...
hoscakal, aysel
merhaba
haşlama et harika görünüyor.Ellerine sağlık
mutlu haftasonları
of offffff bayılırım haşlamaya ama eşime dokunuyor diye kuzu eti alamıyorum size geleyim en iyisi...
ablacım selammm çok severim bende haşlamayı suyunada ekmek bandıracaksınki mmm nefis olur:)) ellerine sağlık sizlerede afiyetler olsun buarada celile ablamdan hiç ses çıkmıo haberin varmı umarım iyidir en son ev taşıyacaktı inşallah ülke dışına taşımadı evi:))öptüm sevgiler
Cok severim ben et haslamasini.Cok lezzetli de görünüyor canim,ellerine saglik.
Fatacım ellerine sağlık harika çok sevdiğim bir yemek
canım çekti şimdi yanında pilavda var turşu var of fatmacım ya keşke sabah baksaydım şimdi uyku tutmayacak sevgiler hayırlı geceler canım
slm Canim Ablacigim ellerine saglik et haslama cok saglikli ve faydali bir yemek benim ayagim kirilmisti kucukken,doktor,az etli kemik haslayip suyunu yememi onermisti kemikleri kuvvetlendirirmis ,ben cok severim..
mm bayılırım canım bu haşlamaya ben.eline sağlık..
ben eti hic sevemedim yani mecburiyet olunca yesemde sevmiyorum pek ben elmalilari alsam :) ellerinize saglikkkkkk
Et yemediğim için tadı konusunda bir şey diyemeyeceğim ama ben de elmalılardan yana kullanıyorum tercihimi!(Nino gibi)
selam canim
o güzel samimi dileklerin icin cok
tesekkür ederim iyiki varsiniz iyiki
tanimisim sizleri .Et yemekleri ile pek aram yoktur ama esim sever ona yaparim ben yemem ellerine saglik enfes görüntü ama görüntü:))
TADINI BILMEDIGIM ICIN
SEVGILER IYI PAZARLAR ÖPTÜM
Eşimin en sevdiği yemektir.Eline sağlık çok güzel görünüyor.
Yorum Gönder