Herkes Beğendi
Malzemeler:
7 – 8 adet orta boy patates (haşlanmış olacak)
2 adet havuç
1 kase sarımsaklı yoğurt
Sızma zeytinyağı
Tuz
Yapılışı:
Haşlanmış patatesleri soyarak içlerini püre haline getirin. Tuzu ve sızma zeytinyağını katarak karıştırın. Bir servis kabına yayarak üzerine bastırın. Üstüne sarımsaklı yoğurdu yayın.
Rendeleyip yağda sotelenen havuçları yoğurdun üzerine serpiştirin.
Afiyetler olsun…
♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...
SEYYAH & SOFRAM...
22 Kasım 2006 Çarşamba
Herkes Beğendi
Etiketler: SALATA VE MEZELER Gönderen SOFRAM zaman: 14:43
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder