♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...

22 Aralık 2006 Cuma

Kapuska

Kapuska




Malzemeler:
1 adet orta boy beyaz lahana
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 yemek kaşığı tatlı biber salçası
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Yeteri kadar su
Arzuya göre pul biber

Yapılışı:
Soğanları zeytinyağında soteleyin, salçaları, pul biberi, kıymayı katıp karıştırın. Daha sonra yıkanmış ve ince kıyılmış lahanaları ekleyip birkaç defa alt üst yapın. Üzerine aşmayacak şekilde suyunu ekleyerek kısık ateşte pişmeye bırakın. Lahanalar suyunu çekip yumuşayıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun…

2 yorum:

Adsız dedi ki...

siteyi çok beğendim elinize sağlık harikasınız

SOFRAM dedi ki...

Teşekkür ederim ziyaretiniz için, beğenmenize sevindim,isminizi de yazarsanız sevinirim, her zaman beklerim, sevgiler...