Hamsi Buğulama
Malzemeler:
½ kg. hamsi
1 kuru soğan
½ demet maydanoz
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber, kırmızı toz pul biber
1 adet limon
2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Yapılışı:
Hamsilerin kılçıklarını çıkarın, soğan ve maydanozları ince doğrayın. Hamsilere salça ve baharatları katarak karıştırın daha sonra soğan ve maydanozları da ilave ederek karıştırın.
Daha sonra bunları yayvan bir tencereye yerleştirin. Üzerine kabuğu soyulmuş ve dilimlenmiş limonları koyun, zeytinyağını gezdirin ve pişirin.
Afiyetler olsun…
♥♥♥♥ TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZIN, BLOG SAYFALARINDAN YEMEK VE GEZİ PAYLAŞIMININ VEFALI ARKADAŞLARIMIZIN, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYOR, SAĞLIK SIHHAT BİRLİK DİRLİK ESENLİK İÇİNDE DAHA NİCELERİNE SEVENLERİ VE SEVDİKLERİ İLE ULAŞMALARINI DİLİYORUZ... ♥♥♥♥
SEYYAH & SOFRAM...
SEYYAH & SOFRAM...
9 Ocak 2007 Salı
Hamsi Buğulama
Etiketler: Et Tavuk ve Balık Gönderen SOFRAM zaman: 12:49
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder